Članek
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (08)

V prejšnjem delu sem obdelal "SESTANEK", potem pa nakazal, da nas je v določenem času iz stranke odšlo kar sedem članov, ki smo predstavljali tisto "linijo", ki je Šišku ob strani stala 11 let - torej takrat recimo, ko je bil Hervard še sopomenka ...

Objavljeno Jul 28, 2019

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE

V prejšnjem delu sem obdelal "SESTANEK", potem pa nakazal, da nas je v določenem času iz stranke odšlo kar sedem članov, ki smo predstavljali tisto "linijo", ki je Šišku ob strani stala 11 let - torej takrat recimo, ko je bil Hervard še sopomenka za "nacija".

Napovedal sem tudi, da bom bolj podrobno prikazal primer oddaljevanja Boštjana Vogrinca, ki mi je povedal, kako se je Šiško z njim pogovarjal v začetku julija 2017, torej v času, ko so bili Šiško in njegova "nova" ekipa še kar na trnih, če se bo slučajno še kdo odločil za odhod. Pa so se delali nepremagljive.

Boštjan je bil za naše takratne neprofesionalne pogoje vrhunski video-prostovoljec. Od grafičnih podob (tudi tisto za ZSi je priskrbel on, na lastne stroške), do jasnih video posnetkov pravih formatov - za vse to bi mu moral biti Šiško še kako hvaležen in spoštovati pripravljenost takega spletnega maherja, ampak...

Morda kot zanimivost, Šiško je za pogovor, ki se je nanašal strogo na ZSi, torej politično stranko, uporabljal e-naslov ZZD Hervardi, kar navajam zato, da boste razumeli, da je ves čas pretiraval z izumljanjem novih in novih pravnih oseb, novih in novih projektov, novih in novih spletnih strani, vse za to, da ni bilo enega mirnega delovanja, usmerjene pozornosti in zbranosti.

Najprej je bil Boštjan razburjen zaradi samovolje Ani(ce) Bidar in je napovedal, da bo s fb strani umaknil tiste video vsebine, ki jih je gor postavil on, da naj si Šiško in njegova nova ekipa snamejo vse materiale dol, katere želijo ohraniti.



Šiško je pričel manipulirati in kmalu je prešel v protinapad, kjer je Boštjanu očital vse, od užaljenosti, do neresnosti, celo otročjega vedenja. Tudi razočaral da ga je Boštjan. Ja, njega, velikega Šiška...

Boštjan ga je poskusil strezniti, da to, kar se dogaja v stranki, vodi v polom, da se vse dela na hitro in stihijsko. Povedal mu je, da je zadnji video Bidarjeve ponovno pod ravnijo, ki je bila dogovorjena v okviru SPLED.

------------------------

Tista SPLED je bila kratica za spletne dejavnosti, katerih vodja naj bi bil jaz, pa sem zaradi omenjenih solo-igric Bidarjevih in splošnega fb kaosa, ter vedenjskih navad številnih kar obupal že pred izstopom. Na primer: Ljubec je štancal vedno nove fb skupine, ni bilo lokalne in državne sistematike na fb-ju, kaj šele CGP politike (celostne grafične podobe), Šiško se je distanciral od fb-ja nasploh in skrbel le za svoje video posnetke, Ani si je prisvojila fb skupino Resnična resničnost in delala samo na njej, da čimprej dokaže SVOJO "uspešnost"... itd., itd.

Nato je na dan prišel tisti del Šiškove, javnosti sicer prikrite plati, ko je "veliki vodja" in mora poskrbeti za "hierarhijo". Briga njega, če mu je človek na razpolago PROSTOVOLJNO in BREZPLAČNO. Šiško potrebuje VOJSKO, ki ga UBOGA.

------------------------

Boštjana je dodatno napadel, češ da ruši "skupne interese", povedal mu je, da je potrebno "plevel" očistiti, da je moj odhod samo koristil in da bo verjetno koristil tudi Boštjanov odhod. Šiško je nadaljeval, da imajo sedaj dva nova človeka za video in da od Boštjana niso več odvisni. Potem mu je pa še celo pričel očitati to, da je šel Boštjan v toplice (delal je namreč v fizično stresni službi, v Švici) in da takrat ni dvigoval telefona. Skratka - veliki vodja je zaradi naglice ponovno povozil kakovost. Kdo odloča o nujnosti? Ja vedno samo on. To je "ljudovlada a la Šiško". Dokler je po njegovo, je vse v redu, ko njegovih ukazov (počasen prehod iz prijaznih prošenj, prek stopnjevanja nujnosti, do ukazovanja) ne zmoreš izpolniti, si že izdajalec. Šiško je Boštjana potem še spomnil, kdo je predsednik stranke in da ker se Boštjan ni odzval na klice, nima nikakršne pravice do kritike. Poudaril je tudi, da je prav ON avtor oddaje Resnična resničnost, Boštjan je zgolj "tehnična pomoč". Potem je spomnil na notranje in zunanje sovražnike, na nujnost obrambe naroda (ki jo oni pač ves dan izvajajo) in potem da eni gredo v tem času kar na morje k Hrvatom ali v toplice. Nato še enkrat doda napotek človeka, ki da ga zelo ceni: “Dobro glej, kako se kdo odziva v teh trenutkih. Vsi, ki bodo povzročali težave, namesto da bi stopili skupaj, se zedinili in naredili trdno fronto, so odpadniki in izdajalci. Te je treba takoj odstraniti, ker bodo v prihodnosti povzročali same težave.”

Jasno je bil Boštjan v tem trenutku že na "oni", odpadniški strani.

------------------------

Ko sem poslušal Boštjanovo pripoved o Šiškovi pisemski manipulaciji, mi je šlo po vsem, kar sem vedel, preprosto na smeh. Komur še ne gre, pač nima dovolj izkušenj. Človek je napi*deval soborca, ki je bil pri stvari PROSTOVOLJNO!!!! Aja, ne, pardon, zdaj je bila ustanovljena že stranka, v njej pa mora veljati vojaška hierarhija, ukazi, nadrejenost, izvrševanje brez kritike... vse to je zasnova za bodočo šiškovo ljudovlado, ki se izvaja tako, da končno edino Šiško odloča o vsem in vedno. Tega nekako ne morem dovolj poudariti. Nekateri si očitno predstavljajo, da je zaželjeno soljudi in sotrudnike izkoriščati do konca.

Na tem mestu naj omenim nekega (ostal bo neimenovan!) Šiškovega starega, dolgoletnega znanca, ki sem ga kontaktiral prek fb po tistem šoku zaradi izstopa iz ZSi. Na hitro sem mu pojamral, kaj da se dogaja s Šiškom, on pa mi je pokroviteljsko (tokrat upravičeno!) dal vedeti: "Ja končno si dojel. Kaj nisi opazil, da ni nikogar več okoli njega iz prejšnjih časov?"

Potem se mi je šele razjasnilo, kako mora Šiško na nekaj let menjati ekipe in ljudi. Odpadajo po potrebi, kot knofi od gat. Za vse sem ga spraševal, pri vseh se je izmotaval. Škrinjarič je kar poniknil, Borut se je "čudno vedel", tja se ni šlo, tja tudi ne več... do svojih starih borcev je šel le snemat video, spet samo-promocijski, kako je potekala vojna. Ponavljam, vsa čast tistemu delu njegovega truda, ki je bil iskren. A ta iskrenost je bila ves čas tako zelo prepletena z nečim meglenim, skrivnostnim, "zastrupljenim", lažnivim...

------------------------

Nato sta nadaljevala bolj tehnično, Boštjan je posredoval geslo za dostop do fb strani, Andrej pa ga je že v naslednjem trenutku prav prosil, da mu pošlje tisti račun, ki dokazuje, da mi je kupil že omenjeni rabljeni prenosni računalnik, češ da sem si ga jaz "samovoljno prilastil". Boštjan je seveda natančno vedel, kako je bilo s tem, zato Šiško računa nikoli ni dobil.

Boštjan je Šiška obratno pozval, da mu sporoči povezave do teh novih "video majstrov", pa tudi Šiško tega ni opravil.

Pogovor se je končal dokaj patetično. Šiško je namreč v svojem manipulativnem stilu vztrajno pisal v množini, Boštjan pa ga je popravil, naj raje kar uporablja ednino. No, odgovor vodje je bil, naj se popravlja kar sam, ker da je njih več, Boštjan pa da je sam!

------------------------

Če komu glede tega dopisovanja kaj ni jasno ali bi želel dodatne potrditve od Boštjana, ga lahko mirno najde na fb, ali pa z imenom in priimkom komentira tu spodaj, mu bom prenesel vprašanja.

V naslednjem delu bom predvsem popisal dogajanje okoli predsedniških volitev, ki so bile glavna Šiškova karierna šansa - ki pa jo je tudi uspešno samo-sabotiral.

Potem pa bi bil že počasi čas, da se končno lotim laži Ani(ce) Bidar, hvaležen za njen prepotrebni navdih.

Veste, toliko vsega se je dogajalo zadnjih 23 let in tako sem bil delaven, da res nisem mogel še bolj skrajšati :)

Samo še to, ko mi bo kdo od ZSi izstavil račun za rabljen računalnik v vrednosti 400 evrov, bo dobil nazaj protiračun v vrednosti cca. 10.000 evrov, saj bom za svetovanje pri ustavnih pobudah (vsaj petih) računal po 1.000 evrov na komad, enako tudi za pritožbe (5) na ESČP. Dodatno bom izstavil račun za lekturo približno 10-ih knjig ter lekturo in pripravo kakih 100 člankov ali dopisov, kar bo naneslo še enkrat več.

Nisem pa jaz kriv, če je ta država mafijsko globoka in nam upravičene pritožbe prestrezata dve agentki v Strasbourgu (poglejte tudi komentarje...).

NAPREJ NA 9. DEL

dragi BB reklame si ne bi tu delal, lahko se pa dobiva osebno in ti povem vse kar te zanima.

Stoyan Svet naj pove, kaj vse je počel v svojem življenju, pa bomo primerjali. Sicer pa, anonimkoti, z izdajalci ne sodelujem, zato ne napletajte o povratkih.

skratka; ivan zombi mokre sanje, zmago plemeniti, in tri zsi riti iz istega gnezda ptiči