Članek
Zmago Jelinčič - Padalec
Objavljeno Jan 09, 2017

Še kako prav je imel predsednik www.zedinjenaslovenija.si, Andrej Šiško, ko je rekel, da je Jelinčič lažni domoljub.

Govor: ŠIŠKO Andrej

Zmago Jelinčič "največji SLOVENSKI domoljub" našel novo zaslužkarsko branžo: Reklamira hrvaške zobozdravnike.

Reklama: Zmago Jelinčič

Sicer pa vse, kar morate vedeti o Zmagu Jelinčiču in njegovi agentski vlogi pri diskreditaciji Andreja Šiška. Ko je to nalogo opravil, so ga sistemski (partijski) slovenski mediji napihnili v "domoljuba".

Stran od lažnivcev, zadnjih 25 let so skrbeli, da kot družba tonemo in propadamo.

V nadaljevanjih bom seveda objavil, katere so edine prave, resnične in pomembne politične vsebine - ki se jih ostali izogibajo. Že vedo, zakaj.

Zmago Jelinčič je bivši agent UDBE, kriminalec in še kaj. Sedaj bi taka zdriza spet kandidirala za v DZ. Slavica, kaj ni ravno Zmago imel veliko za povedati čez Hrvate. http://reporter.si/clanek/slovenija/jelincic-ponuja-svezo-sapo-v-drzavnozborsko-hiso-norcev-491004

T

Izbris neprimernega komentarja

Slavica, Slavica, nisi ravno glavica. Zmago da še ni imel priložnosti? :) Ta je pa bosa. Imel je stalno zagotovljeno udbaško pozicijo v medijih. Vedno je lahko pljuval in preklinjal. Naredil ni pa nič. No, razen škode ljudem okoli sebe, sebi pa hišo ob Tivolski cesti.

Anton Bauman, kaj si pa ti storil za Slovenijo? Janša je kreten, pa še drugi zdraharji. Jelinčič si pa zasluži priložnost vse ostalo sno že videli.

Jelenčič je en velik kreten.

Tole nabijanje Plemenitemu je čisto brezpotrebno. Ne vem kaj je narobe, če je Zmago posnel šaljiv spot. Nasploh bi pa lahko, nacionalna, narodna gibanja bolj sodelovala med seboj. ne pa da si mečejo polena pod noge. Smo edina država v EU, ki nima v svojem parlamentu nacionalne stranke.