Članek
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (01)

Pričakujem, da bo iz tega nastalo kar nekaj nadaljevanj, saj je enkrat pa res treba zbrati čimveč zgodbic na enem mestu in jih ne le prepustiti v megli facebook objav. ...

Objavljeno Jul 22, 2019

ali

O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


Pričakujem, da bo iz tega nastalo kar nekaj nadaljevanj, saj je enkrat pa res treba zbrati čimveč zgodbic na enem mestu in jih ne le prepustiti v megli facebook objav. Povod za pisanje je "veličasten in dokončen demanti mojih laži", ki ga je skupaj uspela spraviti Ani Bidar, uradno Anica Bidar, sopredsednica politične stranke Zedinjena Slovenija (ZSi).



To je uspela skupaj spraviti 17. julija 2019, skoraj 4 cele mesece po tem, ko je lahko prvič prebrala moj zapis na svojem profilu, kamor sem ga prvič objavil, potem pa še delil na svojem (rezervnem) profilu dne 29. marca 2019.

Ta vprašanja niso bila nič drugega, kot povzetki vseh mojih dotedanjih zapisov (od maja 2017 semkaj) na mojem osnovnem fb profilu, ki je bil prav v tem času (verjetno zaradi bližine volitev v Evropski parlament) blokiran, zato sem pač operiral na tem rezervnem.

Ženska je patološka lažnivka in v svojih odgovorih se je sama večkrat zapletla, zato je najbolje, da gremo po vrsti. Ko pravim po vrsti, mislim na to, da je potrebno pri stvareh napraviti tudi še kak ustrezen uvod, da boste lahko dobili občutek, kaj se v naslovni III. SLOVENSKI POLITIČNI LIGI sploh dogaja.

Najprej bom torej še enkrat objavil "sporne navedbe", ki sem jih poslal Ani Bidar, nato bo sledil malo daljši uvod, kasneje pa se bom posvetil vsaki od točk, kjer me je nesrečnica poskušala "razkrinkati".

Ker bo serija predvidoma potekala nekaj časa, vas pozivam, da spodaj postavite tudi vprašanje ali medklic, če vam kaj ni dovolj jasno, ali če ste kje zasledili kakšno govorico, ki vam ne da spati, pa si bom vzel čas tudi za vmesne postanke ali obvode.

Za začetek torej še enkrat:

29. marec 2019

Pojasnilo Ani(ci) Bidar/Bider (karkoli že)

1. Lagala si glede vislic, da jih ne bosta postavljala.

2. Lagala si glede video posnetkov, da jih ne boš samovoljno objavljala.

3. Prišla sta oba z Mihecom od Jelinčiča.

4. Ukvarjala sta se s preprodajo alkohola in na Bledu sta večkrat parkirala avto ob Kučanovem. Tako sta se vsaj hvalila pred vsemi... (bolno, ampak dejstvo)

5. Naredila sta vse - s pomočjo Šiška - da iz stranke čimprej odide 7 starih članov, ki so Šišku pomagali iz PR dreka 10 let. Ko vaju ni bilo nikjer blizu.

6. Zaradi izdaje Šiška in njegove bolestne želje po "prodoru" si zdaj so-predsednica.

7. Sicer vsebine nimaš nobene, ampak znaš blebetat, ter lagat ljudem v obraz. Podobno kot v projektu Lifestyle, ko sta nategnila kup ljudi z obljubami o potovanjih.

8. Politično gledano je tole, kar počnete sedaj, slaboumno - pa še to je milo rečeno.

9. Glede na to, da te do danes noben medij ni vprašal nič o goljufiji Lifestyle, lahko mirno sklepam, da delaš s Sistemom, saj ste uspešno uničili stranko (kar sem vama tudi lepo povedal 20.5.2017, ko sem imel popolnoma dovolj tvojega meketanja).

10. Saj res, koliko imate članov? Tudi o tem si javno lagala, samo ne dojemaš več razlike med resnico in lažjo. Te nekaj razjeda? Resjeda? :)


NAPREJ NA 2. DEL