Članek
Gašperju Ferjanu se že trga

Gašperju Ferjanu se že debelo trga pred naslednjo obravnavo, ki bo predvidoma v četrtek, 25.4.2019. Tukaj lahko spremljate tudi vse razpise na idrijskem Okrajnem sodišču, tukaj pa na novogoriškem Okrožnem. ...

Objavljeno Apr 22, 2019


Gašperju Ferjanu se že debelo trga pred naslednjo obravnavo, ki bo predvidoma v četrtek, 25.4.2019. Tukaj lahko spremljate tudi vse razpise na idrijskem Okrajnem sodišču, tukaj pa na novogoriškem Okrožnem. Menda jih ne bo malo...

Pravzaprav se mu še bolj trga zaradi nove izdaje Slovenskih novic:



Idrijčanka se boji nesojenega župana



Na žalost mu na fb dela reklamo celo večkrat-potrjeno-nemoralni Vili Kovačič (o njem bom podrobneje pisal ob primernejšem času, sem pa že na svojih dveh blokiranih profilih): Blaž Babič in Blaaž Baabič.

Tukaj si lahko preberete, s kakimi triki vse poskuša Ferjan (prava vešča, no, predstavlja se kot "prava vešča oseba", pa mu ne nasedajte glede tega) prikriti pravo vsebino - njegovo 10-letno teroriziranje sosedov in okolice.

Ja, še vedno imamo nelustriran sistem in NE, Gašperja Ferjana NI NAMOČILA NOBENA UDBA, ampak se je samo končno ujel v vse svoje zanke:

"UDBA: 10 dni strogega disciplinskega nezakonitega zapora brez zločina, brez hrane, brez možnosti komunikacij, brez pravne pomoči"

Za danes bom zaključil s sebi nenavadnim pozivom: "Kupite jutrišnje Slovenske novice!"

-----------------------------------------------------------------------

DODATEK 23.4.2019

Upam, da bo ta članek le uvod v širše razgrinjanje laži in nasploh dvoličnosti (kar multiple osebnosti).

Tokrat najbolj bije v oči taktika pojasnjevanja (iskanja izgovorov), češ da si je idrijski mestni redar sam kriv, če je fotoaparat poletel v zrak (vzpodbujen sicer s Ferjanovim udarcem), ker da ni uporabil tovarniško priložene vrvice za okoli vratu.

In nenazadnje, na koncu Ferjan trdi, da nima paranoje. No ja, ali jo ima (glej njegovo neutemeljeno sklicevanje na UDBO), ali pa je patološki lažnivec. V obeh primerih bo sodna forenzika morala zavihati rokave.

Na fb strani Dosje: Gašper Ferjan, Idrija https://www.facebook.com/dosjegasperferjan/videos/2297845110269384/ je dostopen nov video-posnetek napada Ferjana na uradno osebo!!!!

1. S Šiškom sem se "družil" 11 let. V tem času smo pripravili vsaj 10 knjig z domoljubno vsebino (ZDD Hervardi, preveri kolofone, praktično v vseh sem naveden kot sodelavec). 2. S Ferjanom se v življenju nisem družil, pa tudi roke mu nisem dal, ko mi jo je potiskal, na protestu proti Marakešu. To storim izredno redko, le pri ljudeh, ki jim res ni za zaupati. 3. Kovačiču sem preprosto prevečkrat dal možnost, da se popravi, pa je vsakič še bolj zabredel. Prvič je grdo nategnil volilke in volilce, ker jim je s svojim nastopom ob spreminjanju 90. členu Ustave zmanjšal dostop do referendumov (bil je namreč tako "pameten", da je terjal odpravo možnosti poslancev DZ in Državnega sveta, da razpišejo referendum). Drugič je nategnil mene, ker me je vabil na 3 novinarske konference, češ da ima "vse dogovorjeno z mediji", pa so snemali le njega, mene pa cenzurirali - pa se glede tega sploh ni sekiral ali tega problematiziral. Tretjič je nategnil mene in celotno svojo stranko Davkoplačevalci, ko je šel nenapovedano kar na listo Bojana Požarja - in tam končal s Ferjanom. Kaj pove o tebi, da sklepaš hitro in na podlagi neustreznih informacij?

Iste sorte ptiči skup letijo

Glede na to, da sem dobil enako e-pismo od njega, naslovljeno tudi na javnost, bom ta komentar pustil ljudem v vednost. Kmalu se bo tudi pokazal prepad med Ferjanovimi lažmi in resničnostjo.