Članek
Dve možnosti za dokaj hiter zaslužek, 1.000 evrov ali 135.000 evrov
Objavljeno Mar 08, 2019

Na svetovnem spletu je veliko ljudi, ki "vedo vse", "imajo prav" in so sploh pametni.

Predvsem takim se ponujata vsaj dve konkretni priložnosti na hitro zaslužiti - če seveda znajo svoje znanje sociologije in zgodovine tudi argumentirati. Pravzaprav ni potrebno nič več. Samo resnični, utemeljeni odgovori, oziroma argumenti. Pa poglejmo obe možnosti.



Prvih 1.000 evrov lahko zaslužite tako, da odgovorite na dokaj preprosto vprašanje:

"Kolikšno je uradno število Slovencev v Sloveniji?"

Tale gospa (Genovefa Ružić) namreč tega podatka ni sposobna posredovati:



Na svojem fb zidu sem sprožil akcijo s 50 evri, kmalu zatem je Majda Ceglar dodala še svojih 50, nato je Uroš Stanič dodal 200 in potem še Boštjan Vogrinec kar 500 evrov (!!! pogumno !!!). Danes (8.3.2019) je svojih 200 dodal še Blaž Lušin. V skladu je torej 1.000 evrov, ki čakajo na tistega, ki bo navedel pravo število.

Naj dodam, da se nagradni natečaj izteče konec tega meseca, torej 31.3.2019 in vas opogumim s tem, da v Italiji, Avstriji, na Madžarskem in Hrvaškem poznajo število Slovencev v njihovih državah.



 - - -

Zdaj pa še tista večja nagrada, ki praktično leži na cesti. V kolikor pripadate "rdeči liniji" imate pravzaprav eno veliko prednost, saj je bila zgodovinska resnica do sedaj vedno na vaši strani, vaši pa vedno na "pravi strani zgodovine".

Gre preprosto za to, da dokažete, da se "zgodovinski revizionisti" na Hrvaškem, ki trdijo, da je bila zgodovina drugačna, kot ste se jo vi učili v šolah - motijo. To pa menda ne bo težko, saj je jasno, da so bili partizani dobri fantje, vsi njihovi nasprotniki pa slabi.

Kot morda veste, so se v zadnjem času oglašali nekateri hrvaški zgodovinarji, ki so trdili razno-razne nenavadne trditve. Od tega, da je v Jesenovcu (Jasenovac) umrlo manj kot 700.000 žrtev, do tega, da so partizani oz. točneje povojni komunisti zagrešili številne zločine, do nivoja genocida/rodomora.

Naj prevedem hrvaško besedilo:

Kot v svoji novi številki poroča časopis Domovina, ki izhaja v Sydneyu, tamkajšnji podjetnik Marko Franović ponuja milijon kun (135.000 evrov) tistemu, ki ovrže zaključke, do katerih so s svojimi raziskovanji prišli posamezni zgodovinarji in avtorji.

Gre za dela Romana Leljaka, Igorja Vukića, dr. Josipa Pečarića, dr. Stjepana Razuma, dr. Josipa Jurčevića in drugih, ki so v zadnjih 20-ih letih po mnenju Franovića "razmontirali mit o Jesenovcu".

Novico o ponujeni nagradi je pojasnil urednik tednika Domovina, pri čemer navaja, da Franović verjame, da "resnično število (pobitih v Jesenovcu) ne presega 1.500 v štirih letih vojne".

Glavni urednik sporoča "ljubiteljem krepane Jugoslavije, komunistom, udbašem in četnikom, naj si prislužijo ta milijon hrvaških (ustaških) kun", še poroča CroExpress.eu.

Zim Zelen:)* Kakšna valuta velja v Sloveniji? Zgoraj je fotografija. :)**

*abram1b2 Cej #9 - Tole vprašanje je navkljub moje pronicljivosti in pripravljenosti za odgovor preveč površno in nerazumljivo. Ali ga lahko malček dopolniš, saj veš bot je pustil posledice :-(

Zim Zelen :)* Ti paše igrati Američana?

Še, še deluje in vse bolj so jugovići sovražni do nas Slovencev v naši domovini.Oni se morajo prilagajati nam,ne mi njim.Oni bi nam pisali zgodovino in nas po svoji mentaliteti zasužnjevali in komandirali..Ne bo šlo !Čast nekaj izjemam iz Juge.

(Prvih 800 evrov lahko zaslužite tako, da odgovorite na dokaj preprosto vprašanje: "Kolikšno je uradno število Slovencev v Sloveniji?") $$$$$$$$$$$$$$$$$$ Na kateri dan, da bomo umrle in novorojene upoštevali. Sicer se bo nagrada izmaknila? :-))

Glede na to, da me danes neka Mojca Tomišić uspešno zacenzurirala za 30 dni, pri čemer me je sama žalila... srbovlada še deluje.

Blaž:)* Imaš prav.Zato ni več potrebno od 2011 izrekanje o narodnosti državljanom Slovenije. Slovenci smo tam okoli 75% vseh prebivajočih in živečih v Sloveniji. Že 100 let se vrši tiha načrtna okupacija Slovenije in slovenstva. Genoefa Ružić naj gre nazaj med svojo bračo Jugovića.Srbofili bodo krojili usodo Slovencev? Skregano z vsako pametjo.Mi nismo Srbi ,mi smo Slovenci.Nihče me ne more prisilit,da bom častil Jugovino .

Zaenkrat jih še ni priskrbel nihče, najmanj pa SURS, oz. Genovefa Ružić.

Blaž :)* Moja cifra je 1 500.000 slovenskih duš.Ni mi do nagrade,bolj se mi gre za ohranitev Slovencev in slovenstva..Blaž tebe cenim.Vprašanje ,ki ostaja ,kdo je priskrbel in spisal uradne podatke?

Kot opisano, nagrada ne bo podeljena ob ugibanjih, ampak ob URADNIH PODATKIH.

Sam ne bi šel čez št. 1.500.000 do 1.600.000 danes živečih še čistokrvnih Slovencev v Sloveniji.Kmalu nas bo manj kot Rusinov ,ki jih je cca 1.200.000.