Članek
Neustavna CETA in 90. člen Ustave RS
Objavljeno Oct 27, 2016

Konec je sprenevedanja glede mednarodne pogodbe CETA.

Nobena "udarniška" politična akcija, ne zbiranje podpisov na spletu (Združena Levica in Božan Žabjek, Pirati so sodelovali s Soroševo Umanotero in drugimi kvazi-aktivisti v kvazi proti-akciji), ne "pokončna drža" Igorja Šoltesa (vnuka človeka, ki je Hrvaški dal Istro, dobil na Malem Lošinju za nagrado lepo parcelo, Sloveniji pa programiral propad več desetletij), ne vsa jeza "malih ljudi" na fb, še najmanj pa trezna opozorila iz Kanade ali trezne gospodarske analize - niso zmogli zaustaviti NWO projekta.

Pa bi v resnici tudi v Sloveniji preprečili sprejem te mednarodne pogodbe, ampak pod enim samim pogojem. Če bi večina volilk in volilcev dojela, da se vsa zgodba okoli sprejema CETE pravzaprav vrti okoli 90. člena Ustave RS. No, ta pogoj žal ni mogel biti izpolnjen, saj je v naši državi na delu še vedno miselna policija, enopartijska diktatura (v najboljšem primeru je večpartijska) vzdržuje neznanski cenzorski aparat. Drugačna razmišljanja, tudi če so še tako v korist ljudstvu (ali točno zato!), so preglašena, utišana ali celo dirigirano zasmehovana. Miselno diktaturo pomaga urejati tudi šopek "nevladnikov", "intelektualcev" in "mešalcev megle" (prej naštetih), ki kar tekmujejo, kdo bo ljudstvu natrosil več bučk. Vsi skupaj se trudijo za en sam cilj - preglasiti tiste, ki imajo resnično vsebino.

V času Vstaje smo tako nekateri treznejši in iskreni poskušali opozarjati, pa nas ne "napredni vstajniki", ne mediji, niso zmogli vzeti dovolj resno.

05. rožnik 2012 – Izjava Političnega Združenja Prapor Svobode in Zveze Domoljubnih Društev Hervardi v bran referendumom in slovenski ljudovladi

Za dan 17.10.2012 sta se na youtube ob priliki "javne razprave v DZ ob spreminjanju Ustave RS" zabeležila dva nastopa:

Andrej Šiško, ZDD Hervardi

Blaž Babič, Prapor Svobode


Vmes smo želeli dodatno opozoriti Vstajnike, pa je "alternativec" in "anarhist" Andrej Pavlišič poskrbel za dretje v Kinu Šiška, s katerim je Andreja Šiška razglasil za nacista ter napovedal, da "s takimi ne bodo sodelovali". Tudi Jang Man ali drugi "aktivisti" (Zavrtanik, Zajc, Mreža za neposredno demokracijo, IDS, DPU...) so znotraj vstajniških struktur predvsem skrbeli za onemogočanje kakršnekoli resne organizirane opozicije spremembam.

Sledilo je tole:

Sestanek aktivnega dela civilne družbe v zvezi s postopkom spreminjanja Ustave Republike Slovenije, s predsednikom Državnega zbora, Jankom Vebrom, dne 3. 4. 2013 v ovalni dvorani Državnega zbora.

Nato seja v Državnem svetu:

11. mali traven 2013 – Določbe v Ustavi Republike Slovenije glede referendumov so protiustavne, poslanci DZ pa to izkoriščajo proti ljudstvu

Posledica je bila, da je večina poslancev DZ (z izjemo g. Vogrina) potrdila postopkovno neustavno spremembo 90. člena Ustave RS.

Vsega tega je bilo še dosti več, vse je zabeleženo na spletni strani ZDD Hervardi (novice).

Omembe vredna na tem mestu je morda še ta vzporedna politična prelomnica (verjetno tudi pravi razlog za uničenje 90. člena Ustave RS):

18. listopad 2014 – Evropska unija je z dnem 1. 11. 2014, dejansko ukinila suverenost Republike Slovenije

Kasnejša analiza pa nam pokaže:

17. avg. 2016

Nato pa še krajša analiza "borbenega početja" Združene Levice:


Torej - nategovali so nas počasi in vztrajno. Kdor je spremljal vsa ta leta, mu je popolnoma jasno, koliko energije smo vložili v obrambo ljudovlade - in kako vztrajno je nelustrirana priviligirana kasta delovala v smeri NWO projekta, ki je danes rezultiral v skorajšnjem sprejemu mednarodne pogodbe CETA.

Ljudje ste uspešno pozabili, da bi pred spremembo 90. člena Ustave smeli in morali odločati o CETI na referendumu. Sovražnika se išče v nekem fantomskem "kapitalu", v resnici pa je hidra lepo porazdeljena na zakonodajno, izvršilno in sodno oblast - v Sloveniji.

Kdor se bo v prihodnje resno in odgovorno ukvarjal z obnovitvijo 90. člena Ustave, je korekten aktivist. Kdor se bo ukvarjal z mešanjem megle, je ali egotrip, amater ali pač agent. Tako enostavne postanejo stvari, ko pridemo dovolj daleč.

In še opomin "priviligirancem". Star slovenski pregovor pravi: Vrč hodi po vodo, dokler se ne razbije.

T

Ponudba varna Zahteva za pomoč pri ponovnem zagonu svojih dejavnosti? ali za izvedbo projekta? ali kupiti stanovanje? Ampak žal, banka zahteva pogoje, ki ste ne more izpolniti. Zaradi naše partnerstva z bančne institucije, ki so mednarodno priznane in dobro se zaveda prihodnosti zadovoljstva strank financiramo vsakogar, ki je sposoben izpolniti svoje zaveze. Če potrebujete denar iz drugih razlogov, če ste se obrnite na nas za več informacij: E-pošta: lvrbinc8@gmail.com Lidija Vrbinc.

T

Izbris neprimernega komentarja